Kifutó termék akciós áron: Csirke Nuggets (bruttó 860 Ft/kg/csomag)

Kedves érdeklödők, régi és új vásárlóink!

Üdvözlöm Önöket a Julianus Bt. megújult honlapján. Cégünk 1994-ben kezdte meg működését. Az azóta eltelt több mint 2 évtized alatt cégünk folyamatosan fejlődött mind termékek mennyiségében, minőségében és "túrajárataink" sűrűségében. Tehát kedves vásárlóink biztosan állíthatom, hogy kellő tapasztalattal a hátunk mögött ajánlhatom magunkat, szolgáltatásunkat, ha az általuk is forgalmazott hamburger, hot-dog, gyros és más büféáru alapanyagok beszerzése céljából kereste fel honlapunkat.

Szeretném figyelmébe ajánlani a "termékek" menüpont alatt található részletes terméklistát, ahol a különböző fagyasztott hús és péktermékek mellett megtalálja a cukrászipari, mirelit, tej, konzerv és csomagoló termékeket is. Legújabb termékeink közé tartoznak a higiéniai papírtermékek.

A folyamatosan bövülő árukészletünk mellett, folyamatosan bövülő "túrajáratainkkal" várjuk megrendeléseiket.

Cégünk vállalja a megrendelt termékek kiszállítását az ország egész területén és igény szerint a környező országok területére is, telefonos egyeztetés alapján.

Részletes információt cégünkről, a minimálisan rendelhető, ingyenesen kiszállított termékekről, túrajáratainkról az elérhetőségek menüpont alatt található telefonszámon, vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kérhet!

NETTÓ 70.000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN, 5% KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTUNK MINDEN KEDVES VÁSÁRLÓNKNAK! /A MEGRENDELÉSNÉL A KEDVEZMÉNY NEM LÁTHATÓ, AZT KÉSŐBB, CSAK A SZÁMLÁN TÜNTETJÜK FEL FIZETÉSKOR!/ 

Nettó 20.000 Ft alatti megrendelés estén 2.000 Ft szállítási költséget számítunk fel!