Cégünkről

Kedves érdeklődők, meglévő és leendő Partnereink!

Üdvözlöm Önöket a Julianus Büféáru nagykereskedés megújult webáruházában.

Cégünk 1994-ben kezdte meg működését családi vállalkozásként, fő tevékenységi köre kezdetben büféáru nagykereskedelem, később húsüzemi gyártással kiegészülve.

Büszkék vagyunk rá, hogy immár 30 éve megszakítás nélkül egy ugyanazon cégként vagyunk jelen az élelmiszerkereskedelemben, 100%-os magyar tulajdonban lévő vállalkozásként.

Cégünk stratégiai alapkövei a hosszútávú partneri kapcsolatok kialakítása és fenntartása mellett a folyamatos fejlődés és innováció.

Az eltelt 30 évben folyamatosan fejlődtünk, mind termékeink minőségében, mennyiségében, mind túrajárataink kiterjedésében és járataink sűrítésében. Valamint arculati és grafikai megjelenésünkben.

Az elmúlt 30 év során, profilunkat és tevékenységünket folyamatosan bővítettük, forgalmazott termékeink az élelmiszerkereskedelem több területén, sikeresen bizonyítottak a nagykereskedelmi, ipari – és Horeca, Gasztro szegmensekben egyaránt.

Büszkék vagyunk kiterjedt az ország egész területét lefedő partnerhálózatunkra, melyre a rendelési igényeket szervezett túrajáratok keretében, saját tehergépjármű flotta segítségével szállítjuk ki.

Tehát bizton állíthatom, hogy kellő tapasztalattal a hátunk mögött ajánlhatom termékeinket, ha az általunk gyártott és forgalmazott GYROS, valamint HAMBURGER, HOT-DOG és más büféáru alapanyagok beszerzése céljából kereste fel cégünket.

Szeretném figyelmébe ajánlani a "termékkínálatunk" menüpont alatt található részletes terméklistát, melyekből egy gyors és egyszerű regisztrációt követően tud rendelni. 

A különböző fagyasztott hús és sütőipari péktermékek mellett megtalálja a mirelit késztermékeket, tej, konzervipari termékeket, valamint papírárut és csomagolóanyagokat.

Kínálatunk között szerepel:

Friss és gyorsfagyasztott sütőipari termékek,
Húskészítmények: GYROS, Hamburger, Hot-Dog, Pizza,
Mirelit késztermékek,
Sajtkészítmények,
Védőgázos termékek,
Konzervipari termékek,
Cukrászipari termékek,
Papírtálcák,
Csomagolóanyagok.