Zsemlegyár

Hisszük, hogy Magyarországon is elkészülhet az eredeti hamburgerzsemle vagy hot dog kifli!

A magyar sütőipar, illetve a magyar hamburgerzsemle gyártása és fogyasztása komoly múlttal rendelkezik.

A Zsemlegyár Kft. nagyszabású gyártási kapacitással és minőségi termékek gyártásával kíván helyet foglalni a magyar piacon.

A hazai élelmiszeripar iránt elkötelezett magyar szakemberek és vállalkozók együttes összefogásából megalakult a Zsemlegyár Kft., azzal a céllal, hogy  kiváló minőségű magyar búzából őrölt lisztből és egyéb magyar alapanyagokból a kiemelkedő tudással rendelkező szakemberek segítségével folytatása legyen a hazai hamburgerzsemle gyártásnak. 

Az üzem egy teljesen automatikus vonal. Kizárólag hamburgerzsemle és hot dog kifli előállítás lehetséges szezámmag szórással és különböző felületkezelésekkel, pl díszítő vágással, a vevői igényeknek megfelelően. A rendelkezésre álló különböző, 5-6 fajta sütőlemezzel, a termék méretétől és súlyától függően, megközelítőleg óránként 10.000-15.000 db termék előállítására vagyunk képesek.

Miben más a HUNBurger?

Vállalatunk küldetése választ ad arra a kérdésre, hogy miért vagyunk jelen a piacon: minden magyar jóízűen és örömmel fogyassza a sütőipari termékeinket.

Cégünk azzal a céllal jött létre, hogy üzemi körülmények között, egyenletes minőségben szolgálja ki a jelentős mértékben fejlődő gyorséttermeket illetve a kiskereskedelemben vásárolt otthoni fogyasztásra szánt hamburgerzsemlék eladási számait növelje a vásárlók legnagyobb megelégedettségére.